15. januar 2013

Hvem er jeg?

Jeg har skrevet en del omkring hvad status er omkring USA, osv osv osv. Men hvis der nu skulle være nogen, som læste med som ikke kendte mig personligt, vil jeg også tage et indlægs-tid til at beskrive, hvem jeg er. Der er nok ikke så mange mennesker at skrive ud til endnu, men har da set at der har været folk (læsertal) inde på min blog og kigge hver dag siden den blev oprettet. Det er jo dejligt!
Jeg hedder Laura og er 15 år endnu, jeg fylder 16 i juli godt 2 uger inden jeg rejser til USA. Jeg kommer fra, og bor i en by på Sydsjælland som hedder Næstved, hvor jeg også pt. er igang med 9. klasse på en skole ved navn Sjøludsskolen, som er en overbygningsskole med kun 7.- 10. klassere. Vist nok landets største, så vidt jeg husker? Hjemme bor jeg hos min mor, Lene min far, Morten og min storesøster Sahra som er 17 år. I min fritid træner jeg i fitness world i Næstved, det gør jeg nogen gange sammen med en veninde, andre gange alene. Det er forskelligt hvor ofte, det kan være alt fra 4 gange om ugen til 1 gang nogle uger. Udover det har jeg et fritidsjob som piccoline for et revisionsfirma, hvor jeg arbejder 4 dage om ugen, omkring en times tid af gangen, det afhænger af hvor meget der er at lave. Det, som er højdepunket pt. er dog min afrejse til USA. Tænker nærmest ikke på andet! Nøj hvor jeg glæder mig! :-)
-Nummer 2 billede er forresten et billede af mig og min nyfødte kusine, Isabella. Hun er halv Thailænder, og allerede rigtig sød og smuk! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar