Den egoistiske del


Hvis nysgerrige læsere som skulle have forvildet sig hertil, og ikke kender mig, så vil jeg her komme med nogle basale facts om moi:
Jeg hedder Laura, jeg er 16 år, kommer fra Danmark og er p.t. bosat i Wisconsin, USA som udvekslingsstudent. Her skal jeg bo indtil juni 2014, sammen med min skønne værtsfamilie, og imens jeg går på den lokale high school. Jeg ankom til USA den 24. juli i Boston, Massachusetts, og tilbragte mine første 10 dage på EF Language and Culture Camp på Norwich University i Northfield, Vermont. Det var 10 helt uforglemmelige dage (se en video omkring mit ophold her)! 
Jeg kommer fra Næstved som er en Sydsjællandsk by i Danmark. Der bor jeg sammen med mine forældre, min storesøster, mine 2 katte og min kanin. Inden mit ophold i USA afsluttede jeg 9. klasse på Sjølundsskolen. Skrevet fredag d. 17. aug. 2013

3 kommentarer:

 1. Hej Laura

  Spekulere lidt på hvordan du har fået tiden i wisconsin til at være på siden, og hvordan du har fået den der visitor box ind med flagene? Håber du kan hjælpe mig?
  Anna Sofie

  SvarSlet
 2. Hej Anna Sofie.
  Hvis du mener hvordan jeg får tid til at blogge, så må jeg nok også indrømme at jeg ikke får opdateret min blog helt så ofte. Min ide med bloggen var rigtigt at kunne opdatere den en gang hver anden uge ca. så dem derhjemme kunne følge med. Jeg sørger bare for at tage tid til at sætte mig ned og skrive om hvad der nu end er sket efter en stor hændelse, eller bare efter der er gået et godt stykke tid.
  Boxen kommer fra hjemmesiden: http://s08.flagcounter.com/more/hqxs/

  Håber det hjalp :-)

  SvarSlet