16. maj 2014

Klokken slår, tiden går

På det seneste har jeg oplevet mange forskellige ting, og de næste par måneder ved jeg at jeg vil opleve mange flere forskellige ting. Jeg har kun en måned og 3 dage tilbage i Wonewoc, så tiden er virkelig begyndt at presse skræmmende meget på.
Jeg vil begynde med påske. Jeg er ikke vandt til at fejre påske så meget mere end at få et påskeæg af min farmor hvis jeg er heldig, og da jeg var lille malede vi æg, men efter både min søster og jeg blev ældre gjorde vi ikke rigtig noget ud af det. Så da vi her ovre havde både påske middag og kæmpe bøtter med slik, også kaldet "easter basket", det var en stor forandring. Men det var sjovt. Det var en super hyggelig dag, med lækker mad lidt ligesom til jul og thanksgiving, og en masse dessert. Vi gemmede også påskeæg for Kyllee da de kom på besøg, så hun kunne gå rundt og finde dem rundt omkring i huset.
Brayden og jeg udforsker med gemmesteder til påskeægene - det virkede ikke, haha!
Nok slik til de mange næste uger!!!
D. 3. maj var Monica og jeg i Brookwood mener jeg det var, hvor vi sad og havde en booth for EF, da Monica stadig søger værtsfamilier. Kristin, Alan og børnene var der også med en booth, så jeg legede en hel del med Kylee, hun var helt vild med de balloner vi havde i vores booth! Det var en super sjov dag, og Monica fik da også fundet nogen interesserede :-)

Kylee og jeg
Den 11. maj var det mors dag, og jeg stod op og lavede morgenmad for Monica, med hjælp fra Brayden og Rick. Derefter gik vi ud i haven og arbejdede da det var super vejr udenfor! Og så kom Jake hjem med Jayden. Det var super hyggeligt, vi var alle udenfor sammen, og hundene var ude med os også og nød vejret med os. Så gik Monica og jeg en tur med Jayden, inden det så senere begyndte at regne. 
I onsdags, d. 14. maj, holdte skolen national honors banquet. Det betyder at hvis man har været på honors i 3 kvartaler, hvilket er at ens karakterer's GPA (gennemsnit af en art) skulle være mellem noget specielt, så får man et bevis på det. Det har jeg, så derfor var jeg inviteret med til honors banquet. De gør rimelig meget ud af det med at de servere mad og drikke, og de har taler osv osv, og så får du dit bevis sammen med resten af din klasse. Der er også high honors, hvilket er endnu højere karakterer. 
Landan, mig, Chelsea, Janina, Sarah og Ellie. Honors fra junior klassen :-)
Os 4 udvekslingsstudenter med vores beviser. Cindy er den smarte med high honors :p
Den samme dag, vil jeg gerne lige nævne, at jeg var på en skole tur. Jeg var med kemi og fysiologi klasserne til LaCrosse for at se cadavers, hvilket er døde mennersker. Det var utrolig spændende faktisk, selvom det lyder utrolig underligt. Det er på et college hvor de studerer forskellige ting omkring mennesker, de har 4 lig, som de har liggende uden hud, og totalt skåret op, og så kunne vi ellers bare se alle indvolde og muskler og ting og sager. Udover det havde de forskellige indvolde rundt omkring i rummet som de fortalte os omkring også. Det lyder utrolig underligt og mystisk, og på en måde var det også begge, men det var også ret spændende, og noget jeg aldrig i mit liv havde troet jeg ville komme til at prøve, eller se. 
Senere den dag, til track træning, tog vi så endnu en lille tur. Vi kørte en halv time væk hvor der var en tunnel som var omkring 1200 m lang, og vores trænere sagde så at vi skulle løbe igennem den. Men det var mere at vi løb hen til den da der var omkring 2-3 mil hen til den (2 mil = 3200 m ) og inde i tunnellen var det umuligt at se noget, og underlaget var utrolig ustabilt. Så det var mere for oplevelsen. Det var egentlig ret sjovt! Uhyggeligt, men sjovt :-)
Tunnellen ude fra - fra enden, da vores træner tog dette billede da de stod og ventede på os ...
Holdet - endelig ved en ende :-)
Igen, holdet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar