18. februar 2013

The best day in who knows how long

Billede taget fra my.ef
At skrive som overskrift "VÆRTFAMILIE FUNDET, YAHUU" ville være alt for oplysende. Men hey - jeg har fået min værtsfamilie! EF ringede til mig imens jeg havde time, og da jeg efterhånden har haft åbenbart en del telefonkontakt med EF, kunne jeg udfra nummeret se, at det var dem, som havde ringet. Jeg begyndte derfor at forestille mig diverse ting de mon kunne ringe til mig og fortælle mig. Hver gang jeg tænkte på familie, fik jeg kriller i maven, så jeg ville egentlig bare ringe tilbage. Heldigvis var der kun 10 minutter tilbage af timen, og jeg fik strakt ringet tilbage. "Jo Laura, nu skal du høre. Jeg ville jo egentlig ringe til dig, for at fortælle dig, at du har fået en værtsfamilie!" Jeg blev glad, kan jeg godt lige love jer for! Jeg var egentlig på vej til arbejde, men valgte alligevel at snakke videre med hende omkring min familie, og det viser sig at familien består af:
Moren hedder Monica, og hun er 39 år. Så er der faren, han hedder Rick og er 42 år. De har 3 børn, Brayden, Kelly og Kristin. Kelly og Kristin bor ikke hjemme, men Brayden, han er 1998'er, og er derfor kun omkring et år yngre end mig. Familien har 2 hunde, og de kan lide mange af de samme aktiviter som jeg, men også mange som jeg aldrig har hørt til før. Så det bliver spændende! Jeg har skrevet en lang mail til dem, tror det er på Monicas mailadresse, så nu kan jeg ikke andet end at vente spændt på et svar. Når jeg har lært dem bedre at kende, kan jeg selvfølgelig også skrive mere om dem her :-)
Jeg skal som det kan se ovenover på i staten Wisconsin, som er en nordlig stat. Jeg skal bo i byen, som hedder Wonewoc, og gå på Wonewoc Center School. Der er som jeg kan forstå ikke så langt fra hvor vi bor til skolen, så det er jo dejligt! Ovenover ses også en sang, som hedder 'Wisconsin' og er udført af mit all time favorit band, Bon Iver. 
Jeg kan godt lige sige jer - at tage på arbejde, velvidende om, at alle informationer om ens værtsfamilie venter hjemme på ens computer, det er ikke helt nemt! Koncentrationsniveauet går fra 10 til 0 på under 5 minutters telefonsamtale! Ej hvor er jeg glaaaaaad!!!

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare fedt, og hvor er du bare heldig! TILLYKKE!! :-D

    SvarSlet
  2. Tak!! Ja jeg er også helt oppe i de lyserøde skyer stadig, fordi jeg er så glad :-D

    SvarSlet